Рідна фірма сина заступника Ядухи отримає від обладміністрації 2 мільйони на будинок дитячої творчості
08.10.2013   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Хмельницької облдержадміністрації 13 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Гідроізоляційні системи» на реконструкцію будинку дитячої творчості (БДТ) в смт.Нова Ушиця вартістю 1,75 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У будинку дитячої творчості реконструюють внутрішні побутові мережі, замінять підлогу, двері й вікна, пофарбують стіни, закуплять стільці, парти і шафи для книжок та одягу,

Роботи мають завершити до кінця року.

Єдиним конкурентом на торгах було підприємство «Сіад-Сервіс» Сергія Сьомаша з різницею 0,1%.

Співвласником ТОВ «Гідроізоляційні системи» з 2007 року був Володимир Войтюк, син депутата Хмельницької обласної ради від Партії регіонів Михайла Войтюка.

Михайло Войтюк також є першим заступником голови Хмельницької обласної організації Партії регіонів, яку очолює губернатор Василь Ядуха.

У 2012 році частку Войтюка у «Гідроізоляційних системах» перереєстрували на Оксану Шевчук. Іншими засновниками залишились партнери Войтюка – Олександр Волкотруб та Іван Контратюк.

Волкотруб раніше також був директором фірми «Поділля Еко-Буд», власником якої був голова Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Хмельницької облдержадміністрації Олег Вівчурко.