Прокуратура добудує собі поверх і мансарду за 4 мільйони
08.07.2013   //  

Прокуратура Кіровоградської області 2 липня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Камелот – 3000» на першу чергу реконструкції свого приміщення за 4,13 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Цей етап робіт передбачає надбудову четвертого та мансардного поверхів для приміщення обласної прокуратури по вул. В. Пермська, 4 у Кіровограді.

Роботи мають завершити до кінця наступного року, фінансують реконструкцію  з коштів держбюджету.

Засновником і директором фірми «Камелот-3000» є Олександр Кокош, котрий входить до складу засновників Кіровоградської обласної громадської організації «Громадський контроль Кіровоградщини». Окрім Кокоша співзасновником цієї ГО є Едуард Іванов, депутат Кіровоградської міськради від Партії регіонів.

«Камелот-3000» почав вигравати тендери наприкінці 2010 р., за цей час фірма отримала підряди на 10,02 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом «Камелоту» була Корпорація «Система ССБ» (виробниче об’єдання), котра через низку фірм має кінцевим власником ПАТ «Креатив Груп». Засновниками останньої є низка фізосіб, з котрих найбільшою окремою часткою в 45% володіє народний депутат від Партії Регіонів Станіслав Березкін (обраний по Кіровоградському округу №100). До попереднього скликання Верховної ради Березкін потрапив за списками БЮТ, однак вже через два тижні після набуття депутатських повноважень перейшов до фракції Партії регіонів. Окрім Березкіна, співзасновниками фірми є його син Максим Березкін, колишній депутат Кіровоградської міськради; Юрій Давидов, депутат Кіровоградської облради попереднього скликання; а також Олег Лисенко, Ігор Кабаков і кіпрська фірма «Ojsc Creative Group Publik Limited».