«Укртранснафта» замовила перевірку нафти в порту
14.06.2012   //  

ПАТ «Укртранснафта» 7 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Інспекторат Україна» на послуги з визначення кількості та якісних показників нафти, навантаженої/розвантаженої з танкеру. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Послуги надаватимуться протягом року в морпорті «Південний» в міссті Южне Одеської обл. Вартість визначення маси брутто/нетто нафти на танкері при навантаженні/розвантаженні та у берегових резервуарах до та після проведення навантаження/розвантаження коштує 8800 грн., визначення густини при 20°С – 41 грн., визначення масового вмісту сірки – 52 грн., визначення масової частки води – 17 грн., визначення концентрації хлористих солей – 20 грн., визначення масової частки механічних домішок – 18 грн., визначення фракційного складу – 76 грн., визначення масової частки парафіну – 152 грн., визначення тиску насичених парів – 60 грн., визначення вмісту нікелю – 120 грн., визначення вмісту ванадію – 120 грн., визначення вмісту заліза – 138 грн., визначення температури застигання – 50 грн.

Нагадаємо, раніше «Укртранснафта» уклала низку угод на постачання азербайджанської нафти, перевалку мазуту, зберігання та переробку нафти.