Рахунки за газ в Севастополі будуть розносити виробники солі, але не макіївська прокладка «Укрпошти»
03.02.2012   //  

ПАТ по газопостачанню та газифікації «Севастопольгаз» 26 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Східноєвропейська соляна компанія» на доставку рахунків споживачам в 2012 році. Вартість угоди склала 1,10 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено щомісячну доставку 432 тис рахунків без конвертів та 1,44 млн рахунків в конвертах по споживачам Балаклавського, Гагарінського, Ленінського та Нахімовського (12 селищ) районах Севастополя. 85% рахунків буде доставлено в міські райони, 15% – по селищам.

ТОВ «Східноєвропейська соляна компанія» займається добуванням та виробництвом солі. Однак компанія запропонувала найнижчу ціну серед п’яти учасників тендеру.

Дві пропозиції на тендері було відхилено. Севастопольске ПП «Експрес постачання» (1,33 млн грн.) через те, що фірма «не проводить господарську діяльність відповідно до положень його статуту». Макіївське ТОВ «Експерт центр – М» – через прострочену довідку про відсутність заборгованості з податків та не проведення діяльності відповідно до свого статуту. Нагадаємо, макіївська фірма відома, як переможець тендеру «Укрпошти» на просування сайту держкомпанії в соціальних мережах за мільйон гривень при тому, що ця робота коштує в десятки разів дешевше.