Рідна фірма Демішкана програла новачку ще 7 мільйонів на дорогах
10.07.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міськради Кіровоградської області 27 червня уклало угоди з ПП «Промбудсервісальянс» на капітальний ремонт дорожнього покриття. Загальна вартість угод складає 7,14 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконати до грудня 2015 року.

Йдеться про ремонт дороги по вул. Садовій (від вул. Червоноармійської до вул. Щербакова) – 1,42 км. Заплановане відновлення траси зі зняттям старого покриття і заміною інженерних мереж, облаштування водовідних лотків, тротуарів, нанесення розмітки і встановлення дорожніх знаків.

Також ремонтуватимуть покриття на вул. Калініна (від вул. Червоного Козацтва до вул. Першотравневої) – 1,30 км. Планується посилення проїзної частини, заміна покриття зїздів, ремонт тротуарів, нанесення розмітки і розміщення дорожніх знаків.

«Промбудсервісальянс» засновано у кінці серпня 2013 року у м.Олександрії. Власником і керівником значиться Світлана Кіфор.

Перші тендери ця фірма виграла у червні цього року, також у цього замовника. Відтак сума укладених з нею угод складає 12,01 млн грн.

Конкурентами на торгах були ДП «Кіровоградський облавтодор» і ТОВ «Дор-Строй».

Співзасновниками підприємства «Дор-Строй» у 2006 р. виступили дружина екс-голови «Укравтодору» Володимира Демішкана Ірина, а також Ігор Мездрін, син першого заступника Демішкана по «Укравтодору». Коли Демішкана призначили головою держагенства, компанію «Дор-Строй» перереєстрували на британські фірми «Любові файнес лімітед» і «Джесісан лімітед», а також киянку Тоню Наумкіну.