Рідна фірма Демішкана програла новачку 5 мільйонів на ремонт доріг у Олександрії
24.06.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міськради Кіровоградської області 17 червня уклало угоди з ПП «Промбудсервісальянс» на капітальний ремонт дорожнього покриття площі Кірова і проспекту Будівельників. Загальна вартість угод складає 4,87 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають провести коштом місцевих бюджетів до кінця 2015 року.

З них 2,80 млн грн. коштуватиме капітальний ремонт дорожнього покриття площі Кірова – від буд. № 18 площі Кірова до Користівського мосту. Передбачено ремонт дороги і тротуарів, влаштування водоскиду по узбіччю, розміщення дорожніх знаків і нанесення розмітки.

Ще 2,07 млн грн. заплатять за капітальний ремонт дорожнього покриття по проспекту Будівельників – від вул. Боженка до вул. 8-го Березня. Передбачено ремонт дорожнього одягу, з’їздів, площадок, тротуарів, встановлення пандусів, облаштування водоскидних споруд, нанесення дорожньої розмітки і встановлення дорожніх знаків.

«Промбудсервісальянс» засновано у кінці серпня 2013 року у м.Олександрії Кіровоградської області. Власником і керівником значиться Світлана Кіфор. Це перші тендери, виграні цією фірмою

Конкурентами на торгах були ДП «Кіровоградський облавтодор» і ТОВ «Дор-Строй».

Співзасновниками підприємства «Дор-Строй» у 2006 р. виступили дружина екс-голови «Укравтодору» Володимира Демішкана Ірина, а також Ігор Мездрін, син першого заступника Демішкана по «Укравтодору». Коли Демішкана призначили головою держагенства, компанію «Дор-Строй» перереєстрували на британські фірми «Любові файнес лімітед» і «Джесісан лімітед», а також киянку Тоню Наумкіну.