Депутатка Миколаївської облради хоче за бюджетні кошти заасфальтувати дорогу до фірми чоловіка
16.09.2015   //  

Депутатка Миколаївської обласної ради Тетяна Демченко хоче, щоб за рахунок місцевих бюджетів відремонтували дорогу до села Возсіятське, в якому знаходиться аграрне підприємство її чоловіка. Про це повідомляє «Преступности.нет».

Демченко написала депутатське звернення до голови Миколаївської ОДА Вадима Мерікова, в якову звернула увагу на дуже поганий стан деяких доріг області. Зокрема, Миколаїв-Дніпропетровськ, Миколаїв-Кіровоград, Нова Одеса-Єланець, Єланець-Возсіятське. Депутатка запропонувала терміново їх відремонтувати. Для цього, на її думку, треба створити спеціальну робочу групу, вжити заходів щодо виділення коштів у місцевих бюджетах на ремонт доріг та розглянути можливість скликання позачергової сесії облради для розгляду цього питання. Демченко вважає, що відновити погані дороги можна за рахунок коштів з місцевих бюджетів, отриманих від акцизних зборів.

Видання відзначає, що кар’єра Демченко пов’язана з селом Возсіятське і найбільшим місцевим аграрним підприємством «Авангард». Кілька років депутатка пропрацювала директором цієї приватної фірми. Коли ж вона стала головою Миколаївської обласної ради, яку очолювала з 2006 по 2010 роки, то управління «Авангардом» віддала своєму чоловікові Григорію Демченку.

П’ять років тому Тетяна Демченко пройшла в облраду від Партії регіонів, вигравши вибори на окрузі №19, до якого входить райцентр Єланець та Возсіятське.

Журналісти також зазначили, що наразі депутатка разом з комуністами та екс-віце-губернатором В’ячеславом Рукомановим збирається йти на вибори від партії «Нова держава».

Від «Наших Грошей»:

Наразі єдиним власником та керівником приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Авангард» є Григорій Демченко, чоловік депутата Миколаївської облради Тетяни Демченко.