Укравтодорівці за 70 млн найняли ФОПів зважувати вантажівки на дорогах у двох областях
11.03.2021   //  

Служби автодоріг Рівненської та Тернопільської областей розіграли 70,78 млн грн між двома підприємцями на зважування великовагових транспортних засобів (ВВТЗ) пересувними ваговими комплексами. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Рівненська САД віддала 66,50 млн грн ФОП Фурман Ганна Іванівна. Тут єдиним конкурентом був ФОП Сенів Юрій Ігорович, на аукціоні вони змогли проторгуватись лише на 1,5% від очікуваної вартості.

На тендері Тернопільської САД 4,28 млн грн виграв вже Юрій Сенів, а Ганна Фурман йому асистувала разом з ТОВ «Авакс проф».

Юрій Сенів та «Авакс проф» відомі близькістю до екс-голови Тернопільської САД Богдана Юлика. За даними «Наших грошей. Львів», Сенів працює тренером з тайського боксу в спортклубах «Фаєр» та «Life Style», які підтримує Юлик. Крім того Сенів разом із Юликом є засновником ГО «Тернопільська обласна федерація ММА». Про зв’язок Юлика і «Авакс проф» тут.

Ганна Фурман є менш відомою підприємицею, вона вперше отримала підряд в Укравтодорі. У її тендерній пропозиції був оприлюднений договір оренди пересувних ваг з ТОВ «Укрвесторг-сервіс» (це інтернет-магазин вагового устаткування, належить донеччанину Івану Комарову).

Сенів орендує ваги для тендерів у ще одного ФОП Мар’яш Віталій Романович. За останні чотири роки він отримав від Тернопільської САД підряди на 12,27 млн грн.