Оточення Шумака розіграло паливний тендер метрологів на 7 мільйонів
20.03.2015   //  

ДП «Укрметртестстандарт» 13 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Технологічна паливна компанія» (ТПК) на постачання палива на загальну суму 6,60 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено бензин та дизпаливо, наливом та в талонах, загалом на 355 тис л., ціни на різні типа палива на «ВДЗ» не оприлюднені.

Компанію «ТПК» заснували в лютому 2014 року. Власниками є Олексій Руденко та Дмитро Рябіченко. Єдиним конкурентом фірми, який програв з різницею в мільйон, було ТОВ «Континіум Транс». Фірма створена в липні минулого року, власник і директор – Артем Шимков.

Офіційно обидві компанії-конкурентки зареєстровані за однією адресою в Києві – по вул. Володимирській 67.

На офіційному сайті «ТПК» вказана низка контактних номерів.

Так, один з номерів відділу реалізації нафтопродуктів – (097) 704-49-51.

Цей мобільний у 2012 р. офіційно був зареєстрований в ЄДР для фірми «Біль-Транс», коли її власником був Євген Сагаловський, а директором – Артем Шимков, пізніше того ж року Шимков також став співвласником фірми.

Також цей же мобільний у лютому минулого року «Континіум Транс» розмістив на транспортному порталі Lardi як контактний номер ДП «Касан-Нафта» (контактна особа Артем). Дочірнє підприємство «Касан-Нафта» належить однойменному ЗАТ «Касан-Україна», власником котрого з був і лишається досі Григорій Юрійович Шумаков – це син авторитетного бізнесмена Юрія Шумакова (відомий також як Шумак) близького до екс-нардепа Юрія Іванющенка, відомого як Юра Єнакіївський.

Окрім того, цей же мобільний Артем Шимков вказував своїм контактним номером у 2011р., коли продавав нафтопродукти від імені компанії «Prime energy». Власниками єнакієвського ТОВ «Прайм Енерджи» з моменту заснування у 2010р. і щонайменше до 2013 р. були вже вказаний вище Сагаловський разом з Денисом Юрійовичем Шумаковим – другим сином Шумакова.

Інший телефон зі списку «ТПК» – а саме відділу альтернативного палива – (067) 551-51-70, також відомий як контактний номер «Касан-Нафти» Шумакова.

касан-україна шимков прайм енерджи

ТПК телефони касан-нафта