Фірма розіграла зі своєю ж роздрібною «родичкою» вже 10 мільйонів від міліції
25.01.2015   //  

опта-1Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в Харківській області 16 січня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Опта Ексим» на техніки й кабелів на загальну суму 5,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 4,45 млн грн. фірмі заплатять за апаратуру охоронної сигналізації об’єктів та запасні частини. Решту 1,33 – за кабельну продукцію.

Власниками фірми «Опта Ексим» є Олег Габінський та Геннадія Хмельницький. Компанія почала вигравати тендери у 2014 р. й за цей час отримала чотири контракти на загальну суму 9,99 млн грн., усі від Харківського ДСО.

На усіх чотирьох тендерах єдиним конкурентом «ОПТИ», або єдиним допущеним після відхилення інших учасників, лишалося ТОВ «Форт-Пост». Власницями «Форту» записані Віра Шинкаренко та Надія Чередниченко. Остання приписана у сусідньому будинку з вищевказаним Хмельницьким. Тендерів фірма не вигравла.

Номер телефону, зареєстрований «Фортом» у ЄДРПОУ та вказаний у протоколі нинішніх тендерів – (057) 714-17-58. На офіційному сайті «ОПТИ» цей же телефон вказаний як контактний номер їхнього роздрібного магазину в Харкові.

опта2 опта-3