«Київавтодор» купив прибиральної техніки на 26 мільйонів
20.11.2014   //  

Комунальна корпорація «Київавтодор» 7 листопада за результатами тендерів уклала низку угод на постачання прибиральної техніки на 25,51 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Техноторг-Дон» отримає 24,01 млн грн. за десять комбінованих автомобілів з поливомийним обладнанням по 1,08 млн грн./шт., десять комбінованих автомобілів без поливомийного обладнання по 0,98 млн грн./шт., та одинадцять снігоочисних машин на базі тракторів з комплектом обладнання по 0,31 млн грн./шт.

ТОВ «Амако Україна» отримає 1,50 млн грн. за два фронтальні навантажувачі (3.0 м. куб.) з ковшем та снігоочисним відвалом.

Миколаївська фірма «Техноторг-Дон» заснована Євгеном Березовським та Ігорем Калюжним, відомим як директор компанії «Торговий Дім МТЗ-Беларус-Україна».

Засновниками ТОВ «Амако Україна» (Київська обл.) є Саад Аль Аль Алкораеф, офшор з острова Мен «Амерікан машінері компані лімітед» та сама ж фірма «Амако Україна», на яку заведено 1% свого статутного капіталу. Раніше ця частка належала Віталію Скоцику, голові наглядової ради групи компаній «Амако» тадиректору групи компаній «Лендком». Також Скоцик відомий як голова Аграрної партії України.