Для парку Кернеса розтендерили ще 18 мільйонів
09.10.2014   //  

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради 30 вересня уклало угоди на будівництво спортивно-оздоровчих споруд по вул. Сумській, 81 на суму 18,83 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшість підрядів на 11,12 млн грн. отримало ТОВ «Грандбудукраїна» Юрія Пєнцова на будівництво низки об’єктів:

  • адміністративно-побутової будівлі, а також опорядження, влаштування інженерних мереж, придбання меблів, інвентарю; обладнання кімнати матері та дитини, а також пункту охорони;
  • футбольних полів;
  • водойми з інженерними мережами.

Також 6,67 млн грн. отримає ТОВ «ПСК Енергобуд» на будівництво мереж електрозабезпечення та зовнішнього освітлення. «ПСК Енергобуд» зареєстроване на Юрія Криничанського та Сергія Мухортова.

Ще 1,03 млн грн. отримає ТОВ «Інженерно-виробнича фірма «Рівас» на влаштування системи відеоспостереження. Власницею ІВФ «Рівас» значиться Маргарита Зайцева.

У районі вул. Сумської, 81 знаходиться Центральний парку культури та відпочинку ім.Горького. Також минулого року тут відкрили розважальний центр, будівництво якого замовила мерія Харкова.