Ремонт головного офісу податкової тепер коштує 65 мільйонів
06.06.2013   //  
Податківці хочуть до вересня покращити свій офіс ще на 30 мільйонів гривень.

Податківці хочуть до вересня покращити свій офіс ще на 30 мільйонів гривень.

Державна податкова служба України 31 травня за результатами тендеру уклало угоди на капітальний ремонт адміністративного будинку на Львівській площі, 8, який потрібно виконати до вересня, на загальну суму 29,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи з капітального ремонту фасадів та мереж електричного живлення у виконання ТОВ «СТС-генпідряд» коштуватимуть 20,59 млн грн. У тому числі мають замінити гранітне облицювання цоколю будівлі, алюмінієві пілони на фасаді, влаштувати козирки з каленого скла над вхідними дверима, замінити електропроводку, тощо.

Ще 9,40 млн грн. отримає ТОВ «ТД «Данилов і партнери» Андрія Данилова за ремонт систем вентиляції, кондиціювання, водопроводу, каналізації та опалення. У тому числі передбачено установку 33 зовнішніх блоків спліт-систем і 357 внутрішніх блоків – усі виробництва Mіtsubіshі Еlесtrіс.

Нагадаємо, у листопаді 2012 року ДПС за 35,50 млн грн. замовила ремонт четвертого поверху будинку по Львівській пл., 8, фасадні роботи з заміною склопакетів, роботи по інженерним мережам. Тоді замовлення також отримала фірма «СТС-генпідряд».

Відтак вартість ремонту головного офісу Державної податкової служби становить вже 65,49 млн грн.

Засновниками фірми «СТС-генпідряд» є Василь Запорожець, його син Руслан та ТОВ «СТС-конструкція». Власниками цієї фірми в свою чергу є Василь Запорожець та колишній віце-президент Асоціації платників податків України (АППУ) Григорій Сидоренко.

Фірма почала вигравати державні тендери у 2011 році, отримавши за цей час підряди вартістю 78,30 млн грн. на ремонт офісу ДПС, корпусів лікарні «Феофанія» ДУСі, дзвіниці Успенського собору Київо-Печерської лаври, кінно-спортивної бази «Динамо» у Києві, головного офісу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.