ДУСин пансіонат «Гліцинія» підгламурять за 10 мільйонів
27.11.2012   //  

Державне підприємство України «Міжнародний дитячий центр «Артек» 23 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Сана Юг» на реконструкцію пансіонату «Гліцинія» вартістю 10,26 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

В ході реконструкції у головному корпусі мають почистити фасадну плитку, всередині перефарбувати стіни та стелі, поклеїти шпалери, відремонтувати підлогу. У господарському корпусі – також почистити й пофарбувати фасад, пофарбувати підлоги, стіни й стелі.

Проектом також передбачено ремонт в літніх будиночках з заміною комунікацій та сантехніки, чистка фонтанів, ремонт туалету на набережній. Окрім того мають капітально відремонтувати басейн та влаштувати прилеглу територію. Всі роботи повинні завершити до кінця липня 2013р.

Власником ТОВ «Сана Юг» є мешканець Бердянська Максим Куліков, статутний фонд фірми складає 35 тис грн. Раніше, до квітня 2011 р.,  до складу засновників фірми входив Степан Дутка, колишній депутат Севастопольської міськради від партії «Батьківщина».

Як відомо, у 2011 рішенням суду «Гліцинія», яку намагався приватизувати екс-голова ДУСі Ігор Бакай та російський ВТБ під резиденцію Володимира Путіна, знову перейшов від Верховної Ради до Державного управління справами. Тендер проводив «Артек», оскільки він як і «Гліцинія» входить в структуру ДУС.