«Регіонал» за 2 мільйони зробить конференц-зал з комори музею Сковороди
21.11.2012   //  

ОКЗ «Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди» Харківської облдержадміністрації 15 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ «Трест Житлобуд – 1» на реставраційні роботи на території музею. Вартість угоди склала 1,87 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про комору, що знаходиться на території музею Сковороди. Її збираються відреставрувати й пристосувати під виставкові та конференційну зали. В ході робіт зокрема повинні оновити фасад, підлогу, стіни, перекриття і покрівлю, підвести воду, каналізацію, опалення, світло та ін.

Реставраційні роботи мають завершити вже до кінця цього року.

ПАТ «Трест Житлобуд – 1» контролюється депутатом Харківської облради від Партії регіонів Олександром Харченко, йому належить 89,79% акцій товариства, він же є головою правління.

Єдиним конкурентом «Трест Житлобуд – 1» на цьому конкурсі було ТОВ «Житлобуд-2». Співвласниками фірми є однопартієць і колега Харченка по міській раді – депутат від Партії регіонів Олександр Конюхов та Юрій Кроленко, член виконкому Харківської міської ради.