Менеджерам «Сітронікса» злили 13 мільйонів на перший в Україні сільськогосподарський перепис
05.11.2012   //  

Державна служба статистики України 25 жовтня уклало угоду з ДП «Квазар хорте» ТОВ «Юридично-консалтингова фірма «Респонса ка» на розробку автоматизованої системи оброблення даних Першого всеукраїнського загального сільськогосподарського перепису вартістю 13,45 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Перший сільськогосподарський перепис згідно розпорядження Кабінету міністрів пройде з 1 по 25 липня  2014 р. Окрім даних про членів домогосподарств перепищики будуть дізнаватись дані про земельні угіддя, якими розпоряджаються кожен з селян, про їх поголів’я великої рогатої худоби, свиней, птиці, кіз та овець. Передбачено можливість безпосереднього відвідування земельних ділянок і господарських будівель для перерахунку або обміру обстежуваних об’єктів (площ посівів, поголів’я худоби тощо), але лише за згодою респондентів (усною).

В тендері брали участь лише дві компанії. Єдиним конкурентом було ПАТ «Сітронікс Інформаційні технології Україна».

«Квазар Хорте» є дочірнім підприємством ТОВ «Юридично-консалтингова фірма «Респонса ка». Ця компанію в свою чергу заснована віце-президентом «Сітронікс Інформаційні технології Україна» Катериною Чалою, першим віце-президентом «КМ соре» Володимиром Пестенковим, та директором юридичного департаменту «SC Sitronics It» Артуром Рамазановим.