Фонд соцстраху вбухав 16 мільйонів в нібито потрібне програмне забезпечення
08.05.2012   //  

Фонд соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України 28 квітня за результатами тендерів уклав угоди на послуги з програмного забезпечення на загальну суму 16,14 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «НВП «Протек» отримає 3,49 млн грн. за модернізацію базових модулів Системи обліку та аналізу стану надходження доходів Фонду з метою їх інтеграції до підсистеми Централізований технологічний реєстр страхувальників та підсистеми обліку страхувальників і доходів ЦІАСФ.

Ще 2,27 млн грн. «Протек» заробить» на впровадженні навчальної і пошукової систем, адаптованих до потреб вугільної промисловості, на підприємствах та суб’єктах господарювання, які проводять навчання з питань охорони праці працівників вугільної промисловості і 2,89 млн грн. на впровадженні у вищих та професійно-технічних навчальних закладах навчальної і пошукової систем, адаптованих до типових програм нормативних дисциплін «Основи охорони праці» та «Основи охорони праці в галузі».

ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Ер-Джі-Дейта» заробить 7,49 млн грн. за модернізації підсистем ІАСФ з метою їх інтеграції до підсистеми відшкодування шкоди ЦІАСФ.