На Київщині замовили ремонтів шкіл та дитсадків на 50 мільйонів
13.09.2011   //  

Головне управління капітального будівництва Київської облдержадміністрації за результатами тендерів 6 вересня низку угод на будівництво та реконструкцію обєктів в області. Загальна вартість угод склала 54,48 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Укрплюсбуд», засновником якого є громадянин Росії Андрій Мансуров, отримало підряди на будівництво другої черги ЗОШ №1 по вул. Червоноармійська, 9 у Вишневому за 24,63 млн грн. та будівництво Будинку культури у Ржищіві за 6,23 млн грн.

ТОВ «Анкордбілд» Едуарда Пясецького здійснить реконструкцію корпуса «А» Лютіжської ЗОШ Вишгородського району за 2,74 млн грн.

ПАТ по газопостачанню та газифікації «Київоблгаз» стало переможцем в тендері на газопостачання с. Димарка Іванківського району за 1,83 млн грн.

ПП «Спілка будівельників Київщини» Романа Лещенко та Володимира Петровського виконає реконструкцію ЗОШ з будівництвом спорткомплексу в с. Карапиші Миронівського району за 13,29 млн грн.

ТОВ «ОіП Будком» Петра та Олександра Полянських здійснить реконструкцію Будинку культури в Таращі за 1,36 млн грн.

ЗАТ «Бородянська спеціалізована пересувна механізована колона – 15», яке очолює Віталій Кубицький, виконає реконструкцію житлового будинку під дитячий садок по вул. Привокзальній, 7 у с. Пилиповичі Бородянського району за 2,27 млн грн.

ТОВ «Веста-Строй» Мєсропа та Лілії Сардарянів за 2,12 млн грн. здійснить реконструкцію дитячого садка №1 по вул. Шевченка, 56 на 190 місць у Богуславі.