Досвідчена «прокладка» отримала 45 мільйонів на перинатальний центр
17.12.2012   //  

Управління капітального будівництва Сумської облдержадміністрації 6 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПП Рембудсервіс «Комфорт-П» на реконструкцію КЗ СОР «Обласний клінічний перинатальний центр» вартістю 45,16 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

В рамках реконструкції повинні утеплити фасад, частково замінити двері, вікна й підлогу, замінити комунікації, влаштувати комп’ютерну мережу, зробити благоустрій території. Окрім того для центру мають побудувати дизельну електростанцію та центральний кисневий пункт. У вартість замовлення ходить також закупівля меблів і технологічного обладнання.

Коли має бути закінчена реконструкція – не повідомляється.

Засновником ПП Рембудсервіс «Комфорт-П» зі статутним капіталом 1 тис грн. є Євген Савченко. Він також є співзасновником ТОВ «Мірта» разом з Оксаною Расєйкіною. Вона як і губернатор Юрій Чмир є вихідцем з Донецьку.

Реконструкція перинатального центру – найбільшій підряд, який «Комфорт-П» отримав за останні чотири з половиною роки в системі державних тендерів. Раніше фірма отримала 10,34 млн грн. на реконструкцію обласного театру для дітей та юнацтва і ще 0,68 млн грн. на ремонт гімназії на університету в Сумах. Також фірма займалась реконструкцією обласної філармонії.