«Укргазвидобування» віддало «дочці» на аутсорс харчування, прибирання і перевезення на 245 мільйонів
22.04.2020   //  

АТ «Укргазвидобування» 16 квітня уклало три угоди із власним ТОВ «Олександр» про кейтерингові послуги та послуги із прибирання і нерегулярних пасажирських перевезень на загальну суму 244,60 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Упродовж року, а саме до 16 квітня 2021 року фірма надаватиме кейтерингові послуги на 164,14 млн грн., послуги з прибирання на 64,20 млн грн. і послуги водіїв на 16,26 млн грн.

Аванс за перші три місяці виплатять протягом 15 днів після письмової заявки про дату початку надання послуг на підставі рахунку, бо запуск проекту залучення внутрішнього підрядника перенесли через державний карантин. Починаючи з четвертого місяця, аванс за кожний наступний місяць виплачуватимуть протягом 15 днів на підставі рахунків.

Закупівлі в дочірньої фірми провели без торгів згідно пункту Регламенту щодо послуг, що надаються афілійованими підприємствами «Укргазвидобування» або Групи «Нафтогаз».

У протоколах тендерного комітету сказано, що «Укргазвидобування» вирішило віддати непрофільні функції кейтерингу, прибирання і перевезення на аутсорс дочірній фірмі.

Компанія «Олександр» була створена в 1996 році в Києві Олександром Алейніковим та Олександром Углицьким. У 2007 році єдиним засновником стало «Укргазивдобування», змінивши основний вид діяльності цієї фірми із «виробництва теслярських та столярних виробів» на «технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів». Статутний капітал збільшився до 6,30 млн грн. У грудні 2019 року держкомпанія перереєструвала фірму в Полтаві з новим основним видом діяльності «виробництво готової їжі та страв».

Тоді ж директором дочірньої компанії «Олександр» став Олександр Іванович Чуприна.