Облрада купила автомобіль BMW X5 за 1,6 мільйона
09.04.2019   //  

Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство» Донецької обласної ради 5 квітня за результатами тендеру замовило ПП «Талисман» легковий автомобіль за 1,59 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить авто BMW X5 xDrive25d/F15. Автомобіль матиме подушки безпеки та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, головні бічні подушки безпеки для пасажирів 1 і 2 ряду сидінь, круїз-контроль із функцією гальмування, TV функцію з монітором 12,34”, автоматичний двозонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, оббивку салону шкірою чорного кольору, планки салону з дерева з натуральною текстурою, акустичну систему HiFi, підігрів керма, спортивне шкіряне кермо.

Легкові автомобілі BMW X5 xDrive25d/F15 у автосалонах продають за 1,591,67 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом ПП «Талисман» було ТОВ «АФЦ Баварія» Андрія та Вадима Гашенків, чия пропозиція була вищою – 1,61 млн грн. Очікувана вартість склала 1,62 млн грн.

Власником краматорського ПП «Талисман» є Віталій Гордієнко, директор Неллі Вечірко.

Директором КП «Автотранспортне підприємство» Донецької облради (м. Селидове) є Світлана Щукіна. Сама облрада, яка фактично не працює, знаходиться в Маріуполі. На її сайті опубліковані усього два розпорядження голови облради за 2019 р., підписані керуючою справами Мариною Гончаровою, яка фактично керує облрадою. В одному з розпоряджень – про затвердження паспорту бюджетної програми місцевого бюджету на 2019 р. – йдеться, що на матеріально-технічне забезпечення діяльності облради у цьому році піде 3,22 млн грн., у тому числі на оплату праці 2,40 млн грн., оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 54 тис грн.

Більшість функцій ради були передані Донецькій обладміністрації, яка набула статусу військово-цивільної. Її очолює Олександр Куць.