Дніпропетровська ОДА дасть своєму улюбленцю 34 мільйони на водогін у Просяній
06.02.2016   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 29 січня за результатами тендеру замовив ТОВ «Укрбудремонттехнологія» підключення водозабору за 34,36 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Межівський водозабір підключать до водогону «Балка Широка» у смт. Просяна Покровського р-ну Дніпропетровської обл.

Згідно протоколу розкриття, фірма виконає роботи за чотири місяці. Разом із тим, у тендерній документацій вказано строк виконання – кінець 2016 року, а в оголошенні про результати закупівлі – кінець 2017 року.

Конкурентами були ТОВ «Ліко-Енерго», ПП «Універсалгазбуд», ТОВ «Буд-Бізнес» і ПП «Альянс 8» із дорожчими заявками та довшим строком виконання.

Засновниками «Укрбудремонттехнології» є Юрій Марченко та Василь Сущенко. Керівником фірми-переможця є Володимир Кухта, який володіє ТОВ «Стройтек Груп».

У 2010 році «Укрбудремонттехнологія» отримала два підряди ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» на 3,25 млн грн.

Крім того, у 2012 році фірма без конкурсу отримала підряд комбінату на заміну шпал на залізничному шляху Смолінської шахти. Влітку 2014 року «СхідГЗК» намагався стягнути з фірми 60 тис грн., на які вона нібито завищила вартість цих робіт. Однак суд не задовольнив позов, оскільки комбінат підписав акти приймання робіт і не повідомляв підряднику ні про які недоліки.

«Укрбудремонттехнологія» знову почала перемагати на тендерах у липні 2015 року й відтоді виграла їх на 48,16 млн грн. – виключно в нинішнього замовника.