На «Інтері» відпіарять мерію Кличка як «соціальний проект»
03.09.2014   //  

Перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Ігор Ніконов 27 серпня доручив «Контактному центру міста Києва» сприяти телеканалу «Інтеру» у підготовці «соціального телевізійного проекту». Про це повідомляється у листі за підписом голови Контактного центру Лариси Жукової, опублікованому на сайті КМДА.

Контактний центр «в рамках підготовки проекту, що покликаний показати цінність кожного людського життя та зусилля усіх відповідних служб для його порятунку», готовий надати телевізійникам доступ до свого приміщення та підготувати «вичерпну інформацію щодо звернень громадян до швидкої допомоги».

Проект про діяльність мерії Києва Віталія Кличка має вийти на телеканалі «Інтер», виробництвом займається ТОВ «07 Продакшн», яке належить кіпрській фірмі «Inter media group limited» (Інтер медіа груп лімітед). В оприлюдненому документі немає даних про строки виходу та хронометраж «соціального телевізійного проекту».

Нагадаємо, «Інтером» володіють Дмитро Фірташ та Сергій Льовочкін. Екс-голова Адміністрації президента Віктора Януковича передав свої акції «Inter media group limited» в управління «GDFMediaLimited» Фірташа.

Нагадаємо, у 2009 році Головне управління з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю КМДА Леоніда Черновецького уклало угоду на висвітлення своєї діяльності з ТОВ «Телерадіокомпанія «Експрес-Інформ» («5 канал» Петра Порошенка). Тоді вартість угоди становила 1,92 млн грн.