«Регіонал» будуватиме десятиповерхівку за 36 мільйонів
20.08.2014   //  

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому 13 серпня уклало угоду з ТОВ «Полтаватрансбуд» на будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул.Олександра Бідного, 5 (мікрорайон Левада). Вартість угоди складає 35,84 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Вартість замовлення також включає розробку проектно-кошторисної документації.

Йдеться про зведення 10-поверхового будинку. У будинку передбачено 155 одно- і двокімнатних квартир. Загальна площа квартир складає 7522 кв.м.

Роботи фінансуються з місцевих бюджетів і мають бути завершені до кінця 2015 року.

Засновниками будівельної фірми «Полтавтрансбуд» є колектив із 34 фізосіб і ТОВ «Компанія з управління активами «Полтавтрансбуд». Найбільші частки мають Олексій Ландар (43%), який є водночас директором, Валерій Маляренко (30%) і Олександр Ландарь (10%).

Олександр Ландарь відомий як депутат Полтавської районної ради, до якої він обирався від Партії регіонів. За останні шість років фірма виграла тендерів на 296,41 млн грн., з них половина припадає на будівництво протитуберкульозного центру, майже стільки ж на житлові багатоповерхівки.

Єдиним конкурентом, що програв з різницею в мільйон, було Колективне підприємство «Опоряджбуд». Засновників колективних підприємств ЄДР не розкриває, директором фірми є Олександр Детюк. Фірма має 22 тисячі статутного капіталу, тендерів за останні шість років не вигравала, але вже не вперше складає конкуренцію «Полтавтрансбуду» на торгах.