Рахункова палата відписала 1,6 мільйони на прибирання офісів
14.05.2014   //  

Рахункова палата 6 травня уклала угоди на послуги прибирання адміністративних приміщень і прилеглої території загальною вартістю 1,57 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Вартість договорів включає миючі засоби, спецодяг та господарські товари, необхідні для надання послуг.

ТОВ «Стандарт Фасіліті Менеджмент» отримає 1,18 млн грн. за обслуговування приміщень і прилеглої території по вул. Коцюбинського, 7, 7А. У минулому році ця фірма так само отримувала підряди на прибирання Рахункової палати.

ПП «Август Груп» за 0,39 млн грн. прибиратиме будинок і територію на вул. В.Гетьмана, 8/26.

Торги по лоту щодо приміщень у Львові на вул. В.Гетьмана, 8/26 були відмінені, оскільки було подано менше двох пропозицій.

«Стандарт Фасіліті Менеджмент» зареєстрована у Львові. Засновницями є Леся Харечко і Людмила Симко, обидві відомі як працівники фінансового департаменту компанії «Клінінг-Про», що конкурувала зі «Стандарт Фасіліті Менеджмент» по одному лоту. Кінцевим власником «Клінінг-Про» записаний Микола Козолуп, директором є його син Сергій Козолуп. У «ВДЗ» опубліковано дані про підряди «Стандарт Фасіліті Менеджмент» на суму 2,69 млн грн.

Компанія «Август Груп» зареєстрована в Києві на Ольгу Гунько, першозасновником цієї фірми у 2007 році був Август Зборовський. До цього фірма вигравала тільки один тендер у 2010 році на придбання запчастин від ДП «Південна залізниця» на 5 тис грн.