Криворізькі охоронці викинули Коломойського й Вілкулових з мільйонного тендеру за бензин
28.01.2014   //  

Криворізький міський відділ Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Дніпропетровській області 10 січня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Нафтатранссервіс» на постачання палива на суму 903 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено бензин А-92 (78 тис л по 11,77 грн./л), бензин А-95 (9,36 тис л по 12,06грн/л), а також паливо дизельне (2,07 тис л по 10,67 грн./л).

Фірма «Нафтатранссервіс» належить Ользі Лотніковій.

Єдиним конкурентом компанії з різницею в тисячу гривень, або 0,15% стало ТОВ «Кінг-Енерджи» Олесандра Зорі та Олександра Віріча.

Окрім цих двох фірм участь у тендері намагалися взяти «Авіас» Ігоря Коломойського та «Веста Сервіс», яка входить до групи компаній «Веста» одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром Олександром Вілкулом. Обидві фірми пропонували постачати бензин дешевше, однак їхні пропозиції були відхилені: «Авіас» за один відсутній документ, а «Веста» за одну неправильно оформлену довідку.