Рідна фірма Дубасів отримає 6 мільйонів на центр адмінпослуг
09.12.2013   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 29 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Фірма Опорядрембуд» на реконструкцію будівлі на майдані Просвіти,2 в м.Рівне під центр надання адміністративних послуг. Вартість угоди склала 6,06 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року коштом місцевого бюджету у приміщенні мають замінити комунікації, покрівлю, внутрішнє опорядження, придбати меблі та оргтехніку.

Фірму «Опорядрембуд» заснували у 2006 р. Тамара Дубас, дружина голови правління ПАТ «Рівнегаз» депутата Рівненської облради Петра Дубаса, Роман Мельник (вийшов у липні 2012р.) і Любов Ясельська. Цього року фірму перереєстрували на Ірину Максимчук та Оксану Ляльчук. Фірма відома насамперед тим, як розігрувала тендери з фірмою «Рівнеагроспецмонтаж» («РАСМ»), яка також була пов’язана з оточенням Петра Дубаса. Загалом же за останні п’ять років фірма виграла тендерів на 187,40 млн грн.

На тендері фірма мала двох конкурентів.

Перший – ТОВ «Стиль-Декор», яке заснував Олександр Рожчук. Він також є засновником низки компаній, серед яких «Альфа-метал» (операції з брухтом), «Альфа-сек’юріті» (послуги охорони), «Комбат самбо». Наразі власницею фірми «Стиль-Декор» є Віра Рожук. За останні п’ять років фірма виграла два тендери на 3,50 млн грн. Раніше фірма програла вищезгаданому «РАСМу» тендер на будівництво терапевтичного комплексу центральної районної лікарні в смт Рокитне за 17,31 млн грн. Тоді ці дві фірми були єдиними конкурентами.

Другий – ПП «Фірма МВМ Плюс», власником якого є Василь Міщук. Статутний капітал 100 грн., тендерів раніше не вигравала.