У Каськіва за два роки виділили на закордонні вояжі і тусовки в Україні вже 41 мільйон (додано)
13.06.2013   //  

(додано реакцію Держінвестпроекту)

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 1 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Мегаполюс тревел група» на послуги забезпечення участі в міжнародних заходах вартістю 4,47 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Держагентсво за ці гроші планує до кінця року провести 15 заходів у різних країнах світу. Перший захід пройшов 4-6 червня у Відні – агентство презентувало стенд національного проекту «Енергія природи» міжнародній конференції-виставці альтернативних джерел енергії «RenewableEnergyWorldEurope».

У вересні-жовтні передбачена заходи у Амстердамі, Пекіні і Сямені (Китай), Брюсселі, Парижі, Лондоні, Цюриху та Стамбулі. У листопаді-грудні заплановано візити до Бангалору і Мумбаю (Індія), Куала-Лумпур (Малайзія), Хюстону, Нью-Йорку і Вашингтону (США).

Фірма «Мегаполюс тревел група» Юрія Кожокаря вперше отримала подібний підряд. Минулорічний організатор турне держагенства – «Гештальт Консалтінг Груп» – цього разу було єдиним конкурентом на тендері.

З 2011 року Держагентство інвестицій Владислава Каськіва уклало угоди на проведення закордонних турне та презентаційних заходів в Україні на 41,18 млн грн.

Загалом за цей час Держагенство провело тендери на рекламу, соцдослідження та інші подібні речі на загальну суму 87,66 млн грн.

Після опублікування цієї інформації до «Наших Грошей» надійшов лист за підписом начальника відділу комунікацій Департаменту міжнародного співробітництва та інвестиційного маркетингу  Держагенства з інвестицій та управіння національними проектами України Оксани Вороньковою.

У ньому з приводу публікації повідомляється, що Держінвестпроект цього року скоротить витрати на міжнародні заходи більше ніж у два рази в порівняні з минулим роком.

«Скорочення видатків відбулося завдяки пріоритизації та участі цього року в заходах Агентства приватних партнерів», – повідомила Оксана Воронькова.