«Укрспецтрансгаз» для пошуку цистерн найняв бізнесмена, який зробив кремль-дитинець на гроші Януковича
22.03.2013   //  
Голова правління «ВБР» Валентина Арбузова отримує приз від Володимира Янченка за фінансування парку «Київська Русь».

Голова правління «ВБР» Валентина Арбузова отримує приз від Володимира Янченка за фінансування парку «Київська Русь».

ПАТ «Укрспецтрансгаз» 12 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ транспортно-експедиційна компанія «Транс-Магістр» на інформаційні послуги вартістю 500 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Держпідприємство, яке займається перевезеннями скрапленого газу, замовило слідкування за 1 тисячею власних вагоно-цистерн на території України, країн СНД і Балтії (крім Грузії, Вірменії й Азейбаржану) протягом одного календарного місяця.

Інформація повинна містити номер вагона, місце та дату операції, стан цистерни (порожня або завантажена), назву вантажу, код вантажоодержувача та відстань до кінцевої станції призначення.

Засновником ТОВ транспортно-експедиційна компанія «Транс-Магістр» є Володимир Янченко, відомий як президент історичного парку «Київська Русь» (село Копачів Обухівського району), де відтворено стародавній дитинець-кремль Києва у повний розмір.

За словами Янченка, цей проект по відтворенню кремля V-XIII століть він реалізує разом з «Всеукраїнським банком розвитку» Олександра Януковича.