Януковичевський кандидат від Кличка отримав 10 мільйонів на рекламу Фонду соцстраху
27.08.2012   //  

Фонд соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України 3 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ЄС Продакшен груп» на виготовлення та розміщення телепрограм, радіосюжетів та статей на суму 9,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено виготовлення в 2012 році матеріалів про виникнення нещасних випадків, професійних захворювань на підприємствах та шляхи усунення подібних випадків та інших аспектів діяльності Фонду соцстраху.

Умови тендеру були прописані таким чином, що «ЄС Продакшен груп» мало перевагу над будь-яким іншим учасником тендеру. Фонд соцстраху вимагав розміщення телесюжетів та новин на телеканалі «UBR», який належить «ЄС Продакшен груп» (весь перелік ЗМІ нижче). Єдиним конкурентом було ТОВ «Тамонтен» Ірини Дрюкової зі статутним капіталом 2 тис грн.

Засновниками «ЄС Продакшен груп» є кіпрський офшор «ЄК Мультімедіа контент Лімітед» та Олександр Юраков, відомий як менеджер з залізничної групи Януковича-Пригодського і депутат Києво-Святошинської районної ради від «Сильної України» Сергія Тігіпка. Нині Юраков балотується до Верховної Ради за списком блоку «Удар» Віталія Кличка. Минулого року телекомпанія Юракова була одним з фаворитів конкурсу Нацради з питань ТВ по розподілу цифрових частот. Напередодні конкурсу до складу засновників компанії входив Юрій Каплуненко, чоловік першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, замість якого потім в складі засновників з’явився кіпрський офшор.

 

  • Виготовлення не менше 7 відеоматеріалів у форматі «Дискусійний клуб», хронометражем не менше 8 хвилин кожен, що передбачає бесіду в ефірі між ведучим, представником Фонду та представником соціальних партнерів та розміщення відеоматеріалів на наступних телеканалах:

Телеканал «Перший національний»

  • Виготовлення не менше 15 відеоматеріалів у форматі «Гість студії», хронометражем не менше 5 хвилин кожен, що передбачає бесіду в ефірі між ведучим та гостем в ефірній студії та розміщення відеоматеріалів на наступних телеканалах:

Телеканал «Перший Національний»;

Телеканал «Ера»;

Телеканал «UBR».

  • Виготовлення не менше 20 спеціальних тематичних рубрик під назвою «Безпечні підприємства», хронометражем не менше 8 хвилин, що передбачає бесіду в ефірі між ведучим та гостями в ефірній студії та розміщення їх на наступних телеканалах:

Телеканал «Перший Національний»;

Телеканал «UBR».

  • Виготовлення не менше 15 відеосюжетів хронометражем не менше 2 хвилин для відеоматеріалів у форматі «Гість студії» та спеціальних тематичних рубрик «Безпечні підприємства» і розміщення їх на наступних телеканалах:

Телеканал «Перший Національний»;

Телеканал «Ера»;

Телеканал «UBR».

  • Виготовлення не менше 170 відеосюжетів, хронометражем не менше 1 хвилини та розміщення їх на наступних телеканалах:

Телеканал «Перший Національний»;

Телеканал «Ера»;

Телеканал «ICTV»;

Телеканал «Інтер»;

Телеканал «1+1»;

Телеканал «24 канал»;

Телеканал «UBR»;

Телеканал «Тоніс».

  • Виготовлення не менше 10 радіосюжетів, хронометражем не менше 1 хвилини та розміщення їх на радіостанції «Ера FM».
  • Виготовлення не менше 50 відеоновин, хронометражем не менше 1 хвилини та розміщення їх у наступних електронних засобах масової інформації (Інтернет – виданнях):

Інтернет – портал ubr.ua;

Інтернет – портал video.i.ua

  • Підготовка не менше 48 статей з кількістю знаків не менше 2500 та розміщення їх у наступних електронних засобах масової інформації:

«Лига» http://liga.net/

«Ураинформ» http://ura-inform.com/

«Киевская газета» http://kievskaya.com.ua/

«Обозреватель» http://obozrevatel.com/

«Фраза» http://fraza.ua/

«Главред» http://glavred.info/

«Экономические известия» http://eizvestia.com/

«ТСН» http://tsn.ua/

«Фром.юа» http://from-ua.com/

«Український бізнес ресурс» http://ubr.ua/

«Газета.уа» http://gazeta.ua/

«Известия в Украине» http://izvestia.com.ua/

  • Підготовка не менше 10 статей з кількістю знаків не менше 5000 та розміщення їх у наступних друкованих засобах масової інформації: журнал «Безпека праці на виробництві», журнал «Охорона праці», журнал «Промислова безпека», газети «Аргументы и факты» і «Комсомольская правда в Украине».