З Тексторісами вдруге уклали угоду на реконструкцію метального стадіону на «Олімпійському»
02.11.2011   //  

КП «Регіональний спортивний комплекс «Олімпійський» 27 та 28 жовтня уклав низку угод з ПП «Аустер-Дон» на роботи по реконструкції стадіону «Олімпійський» в Донецьку на загальну суму 7,33 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Всі тендери проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «у одного учасника».

ПП «Аустер-Дон» має розробити проектно-кошторисну документацію на розминковий стадіон (050, млн. грн.) та основний стадіон (0,41 млн грн.). Також фірма отримала підряд вартістю 6,42 млн грн. на будівництво метального стадіону. Фінансування здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету.

Підряд на таку саму суму і на цей самий об’єкт фірма вже отримувала в червні 2011 року. Чим пояснюється необхідність вдруге укласти угоду невідомом, оскільки обґрунтування останньої закупівлі на сайті ВДЗ не опубліковано.

ПП «Аустер-Дон» належить депутату Макіївської міськради Світлані Тексторісовій і її чоловіку Івану Тексторісу, підприємцю з Чехії, який з 90-х років веде бізнес в Донецьку на ринку газового обладнання (ТОВ «Мактеплобуд») і є консультантом «Союзу будівельників Донбасу» по проекту сміттєспалювального заводу.