Росіяни за 20 мільйонів підремонтують трасу від Алушти до Лучистого
24.10.2011   //  

Служба автомобільних доріг в АР Крим за результатами тендеру 17 жовтня уклала угоду з ТОВ «БМП Планета – Міст» на капремонт дороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта -Лучисте до дороги Алушта – Судак – Феодосія за 19,13 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Формальним засновником ТОВ «БМП Планета – Міст» є киянин Володимир Покотило. Разом з тим директором фірми є Микола Покиньчереда, відомий як голова правління ЗАТ «Планета-буд». У 2009 році головний акціонер компанії депутат Київради від блоку Литвина Валерій Мошенський продав 100% акцій ЗАТ російському ТОВ «Промисловий концерн». Наразі ЗАТ «Планета-буд» виконує будівельні роботи в Росії, серед іншого веде будівництво метрополітену в Новосибірську.

Раніше «БМП Планета – Міст» було обрано переможцем тендерів на будівництво транспортної розв’язки в Києві та автомобільної дороги М-04 за 192,89 млн грн. НА початку жовтня «БМП Планета – Міст» отримало підрядна реконструкцію дороги Гончарне – Ялта за 48,67 млн грн.