Найманці росіян отримали 200 мільйонів на будівництво доріг в Києві та Дніпропетровську
10.05.2011   //  

ТОВ «БМП Планета – Міст» обрано переможцем тендерів на будівництво транспортної розв’язки в Києві та автомобільної дороги М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине на ділянці обходу м.Дніпропетровська на загальну суму 192,89 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Філія «Техноспецбуд» ТОВ «БМП Планета-міст» 28 квітня уклало угоду з КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва» га ген підрядні роботи з будівництва транспортної розв’язки біля станції метрополітену «Дніпро» на 127,13 млн грн. Роботи мають бути виконані у квітні-липні 2011 року.

Ще 65,76 млн грн. від Служби автодоріг Дніпропетровської області отримає безпосередньо ТОВ «БМП Планета – Міст», угода з яким укладена 29 квітня. Компанія має виконати роботи з будівництва дороги обходу м.Дніпропетровська на ділянці км 187+407 автодороги Знам’янка – Луганськ – Ізварине – км 425+295 автодороги Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя.

Формальним засновником ТОВ «БМП Планета – Міст» є киянин Володимир Покотило, статутний капітал компанії складає 23,70 тис грн. Разом з тим директором фірми є Микола Покиньчереда, відомий як голова правління ЗАТ «Планета-буд». У 2009 році головний акціонер компанії депутат Київради від блоку Литвина Валерій Мошенський продав 100% акцій ЗАТ російському ТОВ «Промисловий концерн». Наразі ЗАТ «Планета-буд» виконує будівельні роботи в Росії, серед іншого веде будівництво метрополітену в Новосибірську.