У Азарова за 700 тисяч замовили перевезення загадкових вантажів
26.08.2011   //  

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України 19 серпня уклало угоди з урядовим автопідприємством на послуги з перевезення вантажів у серпні-грудні 2011 року. Вартість двох угод склала 716 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлі проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника». В обґрунтуванні закупівлі не пояснюється які саме вантажі потрібно перевозити. Вказано, що «для виконання господарсько-виробничих завдань, пов’язаних із забезпеченням роботи Уряду держави, існує необхідність у   використанні автотранспорту, як у  межах м. Києва так і за необхідністю у інших регіонах. У попередні роки дані послуги надавались Автопідприємством Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України».

«Автопідприємство має в своєму арсеналі легковий та вантажний транспорт, мікроавтобуси, ізотермічний фургон, сміттєвивіз, снігонавантажувач, поливомийне авто, тобто весь перелік автотранспорту, що необхідний для утримання в належному стані Будинку Уряду України та прилеглих до нього територій», – йдеться в обґрунтуванні.