Досьє. Голова Черкаської САД Юрій Журавльов
20.07.2020   //  

Юрія Журавльова призначили очільником Служби автомобільних доріг у Черкаській області у грудні 2019-го року. До призначення працював головним спеціалістом сектору договірних відносин у Президії Національної академії наук України.

З 2003 року працював три роки у ТОВ «Віннер Київ» та «Віннер автомотів», яка займається дистрибуцією автомобілів в Україні. Також у ТОВ «ЧФТ Україна ЛТД», основна діяльність якої організація перевезення вантажів. Одразу після перейшов до служби перевезень Київської міської облдержадміністрації. І до 2016-го року працював в управлінні транспортних перевезень Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. У КМДА працював в той же час, коли нинішній очільник Укравтодору Олександр Кубраков був радником з IT Віталія Кличка.

Дружина Людмила Журавльова згідно резюме працювала заступником гендиректора у КАН Девелопмент, девелоперській компанії бізнесмена Ігоря Ніконова, який був радником мера Києва Володимира Кличка. Також була помічником народного депутата шостого скликання Богдана Губського, та керівником проекту у ТОВ «Гігацентр». Півтора роки пропрацювала директором комунального підприємства київської обласної ради «Гарнітура», яка займається збиранням безпечних відходів. А у 2019-ому році перейшла до Міністерства аграрної політики та продовольства, де очолювала службу заступника Міністра аграрної політики.

Згідно декларації у власності має три земельні ділянки у Київській області на 4 тисяч м2, житловий будинок на 96 квадратів, та винаймає квартиру у Черкаській області. З автомобілів задекларував Део Ланос.