Херсонська міськрада планує виділити землю фірмі помічника нардепа від Кличка та партнерці губернатора Путілова
22.08.2015   //  

Херсонська міська рада планує передати приватну власність шляхом викупу ТОВ «Еліта Дніпра» земельну ділянку розміром 3,02 га.

Про це йдеться проекті рішень Херсонської міськради.

Товариство «Еліта Дніпра» хоче отримати дозвіл на розробку документації для проведення грошової оцінки для приватизації шляхом викупу земельної ділянки із земель комунальної власності за адресою м. Херсон, Острівське шосе, 2-б під складський комплекс.

Крім того, на сесію міськради підготовлено проект рішення про надання дозволу ТОВ «Південний регіон» на розроблення технічної документації для оформлення права оренди земельної ділянки площею 2,12 га за адресою просп. Адмірала Сенявіна 27. На цій землі заплановано виробничий комплекс.

Власниками ТОВ «Еліта Дніпра» є Віталій Кузьміч, Андрій Таран, помічник народного депутата Андрія Гордєєва (УДАР) Олександр Кручиненко та Тамара Тедіашвілі, родичка депутата міської ради від Партії регіонів Рустама Тедіашвілі.

Засноване підприємство у квітні 2015 року та займається сільськогосподарською торгівлею та транспортом. Керівником є Сергій Солойденко.

Власниками ТОВ «Південний регіон» є Олена Четверикова та ТОВ «Каліндо лімітед».

ТОВ «Південний регіон» разом із своєю засновницею Оленою Чертвериковою є співвласником ТОВ «Південно інвестиційна компанія» та ТОВ «Прибрежний», що належить Надії та Станіславу Путіловим – батькам губернатора Херсонської області а Андрія Путілова.

Товариство засноване в місті Херсон у жовтні 2003 року та займається продажом та будівництвом нерухомого майна. Керівником є Олександр Бровко.