Столична поліція охорони замовила гібридний автомобіль Toyota Camry за 1,6 мільйона
29.05.2023   //  

Управління поліції охорони в м. Києві 3 травня за результатами тендеру замовило «ВіДі Автострада» автомобіль за 1,62 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 15 липня 2023 року поставлять оперативний спеціалізований автомобіль на базі нового гібридного седана Toyota Camry 2.5 Hybrid e-CVT. Технічні вимоги відповідають середній комплектації Prestige+. Зі спецобладнання він буде мати сигнально-гучномовний пристрій потужністю не менше 150 Вт та сині проблискові маячки з живленням від розетки 12В.

Автомобіль має фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, подушки безпеки для колін водія, передні та задні захисні шторки, різні системи безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, іонізатор, датчики дощу та освітлення, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9″, передні та задні сенсори паркування з функцією автоматичного гальмування, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками тощо.

В салонах автомобіль у комплектації Prestige+ без спецобладнання коштує 1,52 млн грн.

Фірма отримала підряд без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Нагадаємо, днями ДП «Державний експертний центр МОЗ України» теж замовило Toyota Camry 2.5 Hybrid e-CVT за 1,54 млн грн. Але то була нижча комплектація Elegance+, яка в салонах коштує 1,43 млн грн. Вона була без спецобладнання, однак мала такі додаткові опції як підігрів задніх сидінь, комплект зимової гуми, а також тонування трьох стекол.

Водночас нині проходить закупівля автівок Toyota Camry на 20 млн грн для Київської міськдержадміністрації. Автотранспортне підприємство КМДА планує укласти угоду на придбання 17 автомобілів Toyota Camry 2.5 8 A/T Comfort по 1,18 млн грн. Це автівки лише з бензиновим двигуном без електромотора, і вони на чверть дешевші за гібридні.

Компанією «ВіДі Автострада», яка є офіційним дилером автомобілів Toyota в Україні, керує Олександр Джуринський. Вона входить у групу «ВіДі» Віталія Джуринського.

Анна Сорока, “Наші гроші”