У Новосибірську ловлять пенсіонерів, які крадуть трохи їжі
28.06.2022   //  

У Новосибірську охоронці магазинів упіймали відразу кілька пенсіонерів на крадіжках. Вони намагалися винести масло, мило та Pepsi-Cola, передає tayga.info.

«За минулі вихідні співробітниками агентства безпеки «Гвардія» в Новосибірську було припинено близько 30 спроб розкрадань чужого майна. Найчастіше у поле зору гвардійців у ці дні потрапляли люди похилого віку та дуже літні люди. Через похилий вік у поліцію їх не передавали», – розповіли в прес-службі охоронного підприємства 27 червня.

70-річного пенсіонера затримали за крадіжку пляшки Pepsi-Cola вартістю 70 рублів. 75-літня пенісонерка намагалася винести із супермаркету продуктів на 2 тис. рублів. Їх відпустили після того, як вони сплатили за товари.

Крім того, 94-річну бабусю спіймали на крадіжці пачки масла за 145 рублів. Ще одна жінка похилого віку хотіла винести з магазину два шматки мила і дві пачки масла на 500 рублів.

«Впіймана на крадіжці, вона так рознервувалась, що довелося викликати швидку допомогу, яка її й забрала», – розповіли у «Гвардії».

Також у магазині на вулиці Урманова затримали жінку з немовлям, яка намагалася провезти у візку три флакони дитячої олії загальною вартістю 500 рублів.