Люди Труханова розіграли з сином «регіонала» 16 мільйонів на ремонт дороги
05.09.2014   //  

Управління капітального будівництва Одеської міськради 1 вересня уклало угоду з ПП «Київшляхбуд» на капітальний ремонт автодороги по вул.Академіка Заболотного від Дніпропетровської дороги до вул.Академіка Сахарова. Вартість угоди складає 16,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонт мають провести коштом місцевих бюджетів до липня 2015 року.

Планується ремонт проїжджої частини, зокрема переустановлення бордюрів, розбирання старого асфальтного покриття і влаштування нового, ремонт тротуарів, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, турнікетного огородження і світлофора, перевлаштування каналізації і зовнішнього освітлення, благоустрій території.

Фірма «Київшляхбуд» зареєстрована на віргінську компанію «Соєр і Брантон ЛТД». На цей же офшор оформлено і ТОВ «Інвестиційна груп «Рост» з групи міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Після обрання мером у кінці травня Труханов подав заяву про складання депутатських повноважень. Однак у Верховній раді досі не виносилося на голосування рішення щодо позбавлення мандату Труханова. Як повідомляють місцеві ЗМІ, з посиланням на Андрія Юсова, лідера місцевої організації партії «Удар», Геннадій Труханов нібито відкликав свою заяву про складення повноважень.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Евродор» Геворга Авєтісяна, чий батько Артак Авєтісян є депутатом Ізмаїльської районної ради (Партія регіонів), де очолює постійну комісію з питань економіки, регуляторної політики, промисловості, будівництва, транспорту та зв’язку.