«Софтлайнівці» розпиляли 3 мільйони на телефонний сервіс Фонду соцстраху
10.12.2013   //  

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності 21 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Софтлайн Мобільні Системи» на створення мобільної інформаційно-довідкової системи фонду за 3,06 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Основні цілі впровадження мобільного сервісу – інформування громадян про послуги Фонду за допомогою контакт-центру та СМС, а також створення «Гарячої лінії» для забезпечення боротьби з корупцією.

До кінця грудня компанія повинна розробити і впровадити на обладнанні Фонду програмне забезпечення для обробки вхідних дзвінків та СМС-повідомлень спрямованних на Єдиний короткий номер Фонду. Сервіс має бути доступний для всіх абонентів MTS, Київстар і Life.

Контакт-центр працюватиме в робочі дні з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 години. Необхідну кількість операторів для обслуговування лінії також має забезпечити переможець тендеру.

Впровадження мобільного сервісу фінансують з коштів фонду соцстраху.

Власниками фірми «Софтлайн Мобільні Системи» є Андрій Пептюк і кіпрська компанія з обмеженою відповідальністю «Олстор Систем Ентерпрайз Лімітед» (Olstor System Enterprise Limited), власником якої записаний кіпріот Міхалакіс Коуллоурос (Μιχαλακησ Κουλλουροσ).

Єдиним конкурентом з різницею в 60 тис грн. було ТОВ «Центр мобільного сервісу», власником котрого є Володимир Стокоз. Він же наразі очолює в якості директора ТОВ «Мобайл Систем Менеджмент», яке також належить кіпрському «Олстору».

До переоформлення на Кіпр «Софтлайн» і «Мобайл» теж мали спільних власників, але українських. До кінця минулого року співвласниками першої фірми фірми були Антон Марреро, Алішер Рамазанов і Юрій Сивицький. Вони ж входили до складу засновників другої до серпня 2011р.

Нагадаємо, ще одна фірма «Софтлайн-ІТ» цих же Рамазанова, Сивицького й Марреро нещодавно отримала від Кабміну підряд на послуги з модернізації Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади за 520 тис грн.

«Центр мобільного сервісу»  і «Софтлайн-ІТ» приписані за однією адресою: вул. Василя Стуса буд. 35-37. Окрім того мають один телефон (044) 222-60-60/