В КМДА готуються слідкувати за злочинами під час Євро-2012 на великій плазмі
29.09.2011   //  

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій Київської міськдержадміністрації за результатами тендеру 19 вересня уклало угоду з ПАТ «Інститут передових технологій» на створення і функціонування системи запобігання та реагування на правопорушення у надзвичайних ситуаціях. Вартість угоди склала 1,96 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Система створюється для підвищення ефективності спільних дій правоохоронців, пожежних та медиків при реагуванні на правопорушення при виникненні надзвичайних ситуацій на виконання Міської цільової програми підготовки та проведення у м. Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, Концепції безпеки міста Києва та інших нормативних актів.

Система передбачає інтеграцію з існуючою системою ГУ УМВС м.Києва. Геоінформаційна система повинна забезпечувати картографічну та геоінформаційну підтримку користувачів системи, ведення характеристик подій, їх доповнення додатковою інформацією. Система повинна забезпечувати роботу серверу прийому GPS – координат та прийому/передачі повідомлень від рухомих об’єктів, обладнаних GPS пристроями, прийом, зберігання та представлення відеоданих від мобільних комплексів.

Для систему буде придбано один сервер, обладнання для 6-8 робочих місць операторів, 6-8 мобільних терміналів GPS-моніторингу, один плазмовий екран з діагоналлю не менше 42″ для забезпечення колективного візуального перегляду інформації і керування системою.