Третина мільярду вуглепрому за тиждень: Єфремов повернувся до розпилу після двомісячної відсутності
19.12.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 1 по 8 грудня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 379,29 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанії «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод» і «Iндекспром» з бізнес-групи сім’ї лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова заробили 32,50 млн грн. на тендерах «Луганськвугілля», в яких в черговий раз підряд розігрували між собою виключно «єфремівські» фірми. Останній раз «єфремівці» вигравали тендери на початку жовтня. З врахуваням цієї закупівлі цьогорічні здобутки єфремівських компаній склали 1869,21 млн грн.

ПрАТ «НВК «Гірничі машини» Ріната Ахметова заробить 71,66 млн грн. на постачанні для ДП «Львіввугілля». ТОВ «Енергоопторг» заробить 132,31 млн грн.

Підряди на суму 44,41 млн грн. отримало ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», засноване Анатолієм Ольмезовим. Він відомий як співзасновник  ТОВ «Східавтотранс», яке входило до складу засновників Асоціації «Донбаський Розрахунково-Фінансовий центр», пов’язаної з сім’єю Януковичів.

ДП «Ровенькиантрацит» за 136,86 млн грн. придбало устаткування, канати у ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Укрдизельпром», ПАТ «ВО «Стальканат-Сілур».

ДП «Львіввугілля» за 74,80 млн грн. придбало устаткування та механізоване кріплення у ТОВ «НВО «Червоний металіст», ПрАТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 45,93 млн грн. придбало акумулятори рудниковий стояк, пневматичне свердло, балки у ТОВ «Укртехпоставка», ТОВ «Форестер-2007», ФО-підприємець Ковальов О.В., ТОВ «Промсплав», ПП ФІРМА «ДІВТ».

ДП «Луганськвугілля» за 32,50 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», ТОВ «Iндекспром».

ДП «Дзержинськвугілля» за 28,34 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Лідер Промснаб», ТОВ «Механік», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці», ТОВ «Компресорні майстерні», ТОВ «ВО «Укрспецкомплект».

ДП «Торезантрацит» за 18,69 млн грн. придбало устаткування, акумулятори та сталеві труби у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Акумбат». Акумуляторні батареї шахтного виконання 2х30 7 PzS 420 придбано по 90 тис грн. за штуку. Разом з тим, в відкритих джерелах є дані про такі акумулятори по 57 тис грн.

ДП «Донбасантрацит» за 16,57 млн грн. придбало послуги з ремонту та устаткування у ТОВ «Укр Восток Проминвест», ТОВ «Енергооптторг».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 8,92 млн грн. придбало послуги з капітального ремонту електродвигунів, підпори пересувні гідравлічні шахтні у ТОВ «Укртехмаркет ЛТД».

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 6,57 млн грн. придбало вугілля, транспортні послуги та поточний ремонт підйомних установок у ТОВ «ДВ нафтогазовидобувна компанія», ПП «Інвест Пром» та кількох підприємств.

ДП «Сніжнеантрацит» за 4,54 млн грн. придбало реактори, підшипники, вироби з дроту у ПАТ «Запорізський електроапаратний завод», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 1,79 млн грн. придбало засоби колективного захисту у ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ДП «Шахтарськантрацит» за 1,58 млн грн. придбало у ВАТ «Донбасшахтобуд» послуги з відновлення допоміжного нахилу похилого поля центрального блока пл. Н8 шахти «Шахтарська-Глибока” – підривання ґрунту гірничої виробки вибірково, по пікетах, загальним обсягом V= 1138,3 м3; перезатяжка рам арочного кріплення вибірково по пікетах – 19 рам (6м3); перекріплення гірничої виробки з 100% заміною з/б затяжки – 173 рами; перестилання рейкового шляху Р-33, колія 900 мм з заміною шпал – L = 240м.

ДП «Шахта ім.Ю.О. Гагаріна» за 1,39 млн грн. придбало поточний ремонт турбокомпресорів у ТОВ «Укрспецмонтаж», ТОВ «Ремелектромаш».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 0,49 млн грн. придбало у ТОВ «Донпроменерго» електропристрої.

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 0,25 млн грн. придбало роботи з ремонту будівель у ТОВ «Меркурій-буд».