Списочниця Тигипка заднім числом отримала підряд на 54 мільйони на школу в Іллічівську
16.07.2012   //  

Управління капітального будівництва Іллічівської міськради Одеської області 3 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Німфан» на реконструкцію території гімназії №1 з будівництвом учбово-виховного комплексу початкової школи та гімназії на 660 учнів. Вартість угоди склала 54,07 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Триповерхову школу з цокольним поверхом і інженерними комунікаціями потрібно збудувати до травня 2014 року, попередньо знесши старі будівлі на ділянці по вул.Шевченка, 8 в Іллічівську.

Першій камінь в будівництво гімназії було закладено 12 квітня за участю губернатора Едуарда Матвійчука, тобто за два місяці до завершення тендеру на будівництво.

В тендері брали участь три компанії. Одна з них – ТОВ «Южспецмонтаж» – пропонувала виконати роботи за 38,45 млн грн. Однак дешевша в пітора рази пропозиція була відхилена, оскільки компанія не врахувала значні обсяги будівельних робіт, а саме, не в повному обсязі улаштування палевих фундаментів, не враховані земельні та оздоблювальні роботи, що в результаті призвело до значного заниження вартості будівництва об’єкту. В ціні конкурсної пропозиції також не враховано вартість обладнання.

Засновниками ТОВ «Німфан» є Ігор Мельничук і фінансовий директор компанії Ніна Черняєва, яка в 2010 році балотувалась до Одеської міськради по списку «Сильної України» Сергія Тигипка.