Мерія Філатова роздала ще 5 мільйонів на «джинсу», у тому числі «Зраді» оточення адвоката Шевчука
02.11.2018   //  

КП «Організаційно-аналітична служба» Дніпровської міської ради у жовтні за результатами тендерів уклало дві угоди з місцевими ФОПами про висвітлення діяльності Дніпровської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів через ЗМІ на загальну суму 5,40 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Передбачено надання послуг до кінця року та післяплата протягом трьох місяців.

  • Зареєстрована 28 серпня цього року ФОП Лук’яненко Євгенія Сергіївна отримає за послуги в мережі Інтернет 4,20 млн грн.

Ось так представлений Борис Філатов у “Зраді.тудей” без рекламної позначки

Мова йде про 830 публікацій на сайтах obozrevatel.com, censor.net.ua, dp.informator.ua, kp.ua, gorod.dp.ua, 056.ua, dp.vgorode.ua, dnpr.com.ua, dpchas.com.ua, dnepr.express, dnipro.depo.ua, gorsovet.com.ua, dv-gazeta.info, dnepr.news, dengi.informator.ua, dnepr.info, glavnoe.dp.ua, а також zrada.today.

Сайт Zrada.today з’явився в переліку мерії вперше. Він належить створеному торік ТОВ «Інформаційне агентство «Зрада» Леоніда Свириденка, яке цьогоріч заснувало громадську спілку «Асоціація судових репортерів України» разом із ГО «Небайдужі громадяни» Тараса Свирида та адвоката Олексія Шевчука. Шевчук володіє ТОВ «Юридична компанія «Баристер», а також зареєстрував ТОВ «Судовий репортер» і ГО «Судовий репортер», хоча на той момент вже існував сайт «Судовий репортер» журналістки Ірини Салій.

Нагадаємо, ТОВ «Інформаційне агентство «Зрада» і Громадська організація «Небайдужі громадяни» фігурують у схемі зв’язків угрупування, яке займалось «соціальною рекламою» Генпрокуратури і проводило медіа-атаку на міністра фінансів Олександра Данилюка.

  • Зареєстрована 11 травня цього року ФОП Колосова Любов Василівна надаватиме послуги на радіо за 1,20 млн грн.

Йдеться про 3 100 аудіороликів до 60 секунд на «Радіо Рокс», «Русское радио – Україна», «Радіо Мелодія», «Радіо Релакс», «Хіт-ФМ», «Kiss FM», «Informator».

Переможці змагалися між собою, а також із ФОП Білий Роман Валентинович на торгах щодо Інтеренету і з ФОП Костін Ігор Вікторович на торгах щодо радіо.

Нагадаємо, Білий і Костін отримували аналогічні підряди «Організаційно-аналітичної служби» в лютому. За даними газети «Лица», тоді гарантійні листи від ЗМІ надавав лише майбутній переможець, тоді як його суперники вимогу про наявність таких листів ігнорували. На нинішньому тендері гарантійні листи подали вже всі учасники.

Крім того, Костін, Білий та Салата фігурували у кримінальному провадженні поліції №42017040000000046 щодо торішніх аналогічних закупівель «Організаційно-аналітичною службою» послуг із розміщення матеріалів у ЗМІ, які слідчі називали «фіктивними». Суд 4 жовтня дав слідству доступ до документів замовника і зобов’язав ДАСУ провести позапланову ревізію його діяльності за період із 1 січня 2016 року по завершений звітний місяць 2017 року із питань законності отримання й використання бюджетних коштів.