Залізниця купила кабелів на 33 мільйони за піднятими та секретними цінами
09.11.2015   //  

ДП «Укрзалізничпостач» 29 жовтня за результатами тендеру уклав угоди про закупівлю кабелів і проводів на 33,32 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Техелектропром» замовили кабелів і проводів на 25,72 млн грн. Решту продукції на 7,60 млн грн. поставить ТОВ «Еней».

У першої фірми купили провід для щіток електричних машин ПЩ 4, 6 і 10 по 414 грн./кг.

Це на чверть дорожче за ціну серпня-вересня. Тоді залізничники придбали такі проводи в цього ж постачальника по 318 грн./кг.

Компанія «Еней» поставить біметалевий стале-мідний провід БСМ і ПБСМ у середньому по 334 грн./кг., а також контактний провід з низьколегованої міді фасонний НЛОл 0,04Ф-100 типу НлФ по 342 грн./кг. У серпні-вересні їх купували в цього продавця майже за такою ж ціною.

Ціни на інші найменування придбаних кабелів невідомі.

ТОВ «Торговий дім «Азовкабельзбут» не допустили до торгів через відсутність паспорту продукції та інші претензії до документів.

Засновником фірми «Техелектропром» зі статутним капіталом 1 000 грн. є Леонід Наумович Ільмер. На сайті «Держзакупівлі онлайн» контактною особою вказана Ганна Рибалка. За даними сайту самого підприємства, А. А. Рибалка є технічним директором.

Раніше ця компанія була прописана в Києві по вул. Зоологічній, 4А, офіс 139 – за адресою масової реєстрації юридичних осіб.

Тепер фірму перереєстрували по вул. Здолбунівській, 7-Д. Зараз там знаходиться ТОВ «Торговий дім «Азовкабель-Київ» Ігоря Жабюка, із яким у неї також співпадає номер телефону – +380444950088.

азовкабель Техелектропром

«ТД «Азовкабель-Київ» є офіційним дистриб’ютором виробників ПАТ «Азовкабель», ВАТ одеський кабельний завод «Одескабель», «Донбасскабель» та ЗАТ завод «Південкабель».

Київська фірма «Еней» належить Володимиру Котляру, а керує нею Сергій Кондратенко.