У фірми з орбіти ірпінського депутата забрали неправомірно отриману ділянку
06.02.2015   //  

03-irpinСуд зобов’язав ТОВ «БГМ лтд» повернути Київській облдержадміністрації земельну ділянку площею 0,1 га, яка знаходиться біля м. Ірпінь. Про це свідчить постанова Київського апеляційного господарського суду від 28 січня.

У 2010 році Ірпінська міськрада надала фізособі у власність ділянку площею 0,1 га для будівництва жилого будинку. У подальшому ця ділянка кілька разів перепродавалася, поки врешті у 2012-му не опинилася у власності ТОВ «БГМ лтд».

Суд вказав, що Ірпінська міська рада прийняла рішення за відсутності відповідних повноважень. Адже ділянка знаходиться за межами Ірпеня і право розпоряджатися нею має Київська ОДА.

ТОВ «БГМ лтд» у 2012 році заснували Інна Бречко і лондонська компанія «Декком Лтд». Нинішніми засновниками фірми є Наталія Слугіна і Анатолій Слугін.

ТОВ «БГМ лтд» має спільний телефон (0442294600) із ПП «БілдГрупМенеджмент», ТОВ «Гарант Пелета» і ТОВ «Гарант Пелета 1».

Співзасновниками двох останніх фірм раніше був депутат Ірпінської міськради Ігор Вишняков. Співзасновником ТОВ «Гарант Пелета» були і залишаються також тесть Вишнякова Василь Пікулик, який у 2006-2010 був селищним головою Коцюбинського, та Анатолій Прилипко, депутат Києво-Святошинської райради від «УДАРу». А співзасновником ТОВ «Гарант Пелета 1» залишається депутат Ворзельської селищної ради Едуард Юрченко.

Компанія «БГМ» будує в Ірпені житлові комплекси «Суворов» і «Київський».