Миколаївську фірму оштрафували за розіграний тендер по очищенню порту від мулу
31.08.2014   //  

Суд стягнув з ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» до загального фонду держбюджету 68 тис грн. штрафу і 68 тис грн. пені за прострочення виплати штрафу. Про це свідчить рішення Господарського суду Миколаївської області від 14 серпня.

У травні 2013 року миколаївське відділення АМКУ оштрафувало «Техморгідрострой Миколаїв» за спотворення результатів тендеру, проведеного у липні 2012 року ДП «Бердянський морський торгівельний порт».

АМКУ встановив, що ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» та ТОВ «РСУ – Водстрой Компани» узгодили свої дії та не змагалися між собою на цих конкурсних торгах. Відтак, переможець отримав право на укладання договору не на конкурсних засадах, хоча це є необхідною умовою державних тендерів.

Нагадаємо, ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» у липні 2012 року виграло конкурс на очищення підхідного каналу Бердянського порту від мулу на суму 16,2 млн грн. Участь у тендері взяли лише ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» і ТОВ «РСУ – Водстрой Компани». Пропозиція останнього була на 468 тис грн. дорожою.

Засновником і керівником ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» є Олексій Буштрук. Він же у 2011 році заснував ТОВ «РСУ – Водстрой Компани».

З літа 2011 року засновником фірми «РСУ – Водстрой Компани» стала одеситка Марія Гуцол, до якої згодом приєднався Валентин Сінкевич з Очакова. Директором фірми став Віталій Гуцол.

До вересня 2012 року фірми мали спільний телефон (722866) і були зареєстровані за однією адресою: Миколаїв, вул. Артилерійська, буд. 19/1.