Профспілки за півмільйона посилають дітей відпочити у партнера Ледиди
19.05.2014   //  

Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві «Київська міська рада профспілок» 15 травня уклало угоду на придбання дитячих путівок. Загальна вартість угод складає 3,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема у ТОВ «Водограй» за 0,56 млн грн. придбають 140 путівок у Закарпатській області. Заїзди відбуватимуться у 3 зміни, протягом червня-серпня. Тривалість оздоровлення – 21 доба.

Власниками фірми «Водограй» є ВАТ «Закрапатавтотранс» та акціонери цього підприємства Наталія Кречко, Михайло Кречко, Влада Андріїв і Наталія Андріїв. Остання є дружиною позафракційного депутата Закарпатської облради Андрія Андріїва, який донедавна представляв Партію регіонів.

Нагадаємо, що сім’я Андріївих через ТОВ «Сонячна енергія плюс» також володіє сонячною електростанцією в с.Ратівці. Їхніми партнерами по цьому проекту є доньки екс-губернатора Олександра Ледиди, який пішов у відставку в лютому цього року.

Дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Променистий» МВС України отримав 1,56 млн грн. за 500 путівок у Києві та Київській області. Термін оздоровлення – 21 доба, протягом червня-серпня у 4 зміни.

Оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» ДП «Львіввугілля» замовили на 1,18 млн грн. 400 путівок у Львівській області. Термін оздоровлення – 21 доба, протягом червня-серпня у 4 зміни.