Азаров запланував суперремонт Кабміну – лише проектні роботи коштуватимуть 1,5 мільйони
22.11.2013   //  

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України 8 листопада уклало угоду з Українським державним науково-дослідним та проектним інститутом «Укрндіпроектреставрація» на розробку проект капітального ремонту Будинку Уряду України. Вартість угоди склала 1,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Деталі ремонту поки не повідомляються. Відомо тільки, що в його рамках запланували часткову реставрацію великої зали засідань.

Проект ремонтно-будівельних робіт має бути розроблений до кінця наступного року.

Тендер провели за неконкурентною процедурою «у одного учасника», посилаючись на відсутність конкуренції, засвідчену  експертним висновком Мінрегіонрозвитку, будівництва та ЖКГ.

Нагадаємо, у вересні кабмін виділив 65 тис грн. на капремонт горища над великим залом засідань, як зазначалося у документації – з метою недопущення його подальшого руйнування.

Загалом цього року Кабмін замовив ремонтних робіт на 738 тис грн.: окрім згаданого горища – дубові й алюмінієві вікна і ремонт холу 10-го під’їзду. Масштабний ремонт приміщень востаннє замовляли у 2011р., тоді на праве крило виділили 20,46 млн грн.