Облавтодор «програв» фірмі директора облавтодору 8 мільйонів на Арабатську стрілку
13.11.2013   //  

Управління капітального будівництва Херсонської облдержадміністрації 5 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «ДСУ-12» на реконструкцію вулиці Леніна у селі Стрілкове Генічеського району за 7,58 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Вулицю реконструюють у рамках розвитку інфраструктури Арабатської стрілки.

До кінця року тут повинні замінити розчистити чагарники й вирубати частину дерева, перекласти трубопроводи, замінити дорожній одяг і насипати узбіччя, облаштувати заїзні кишені, посадкові майданчики, замінити систему освітлення, збудувати нові автопавільйони, встановити нове металеве бар’єрне огородження.

Одним з акціонерів фірми «ДСУ-12» є Анатолій Галамага (9,25%), директор ДП «Херсонський облавтодор», яке було єдиним допущеним до участі конкурентом на цьому тендері. Головою правління «ДСУ-12» та ще одним його співвласником є Іван Володимирович Календар (9,99%)., котрий у 2003-2006 р. також очолював облавтодор та був заступником мера Каховки. Ще 9,97% фірми належить Володимиру Івановичу Календарю.

За останні п’ять років фірма «ДСУ-12» виграла тендерів на 318,88 млн грн., усі на Херсонщині.

Окрім цих двох учасників на тендер також подавалося донецьке ТОВ «Данко», однак його дорожчу пропозицію вартістю 7,80 млн грн. відхилили за неповний пакет документів і їхнє невідповідне оформлення.